Kött fy faaan!

Pinsamt att vara så jävla stenad i en intervju.



Sigge.

Har som vanligt blivit väckt av mitt lilla monster Sigge. Snorblöta pussar och litet gnag i min haka, kind och på min panna. Det gör inte ont när han biter mig som tur ät, det lämnar bara märken av hans små tänder, haha.

Ikväll ska vi bege oss ner till småland, ska bli väldans trevligt. Lilla Bianca ska ju döpas på lördag.




Håret..


Trötter..

Sigge är ett monster, han kommer och buffas, snoras och bits för att man ska leka med honom. Han biter ju inte hårt, men han sätter tänderna i pannan eller i armen. Sen är det ju så att lillen är ju förkyld med så han snorar på en, jättemycket. Lite småäckligt.
Jag har sovit med en slagt plastmössa hela natten. Varför? Jo för att mitt hår är så slitet så jag hade i en massa olja i håret igår så att håret ska kännas lite bättre. Brukar funka för mig, bara svinjobbigt att ta bort det dock.


                                   

Jag är med jobb..

Jag har bestämt mig. Jag ska börja jobba på st:görans sjukhus. Spännande, spännande!
Kommer nog bli bra detta, hoppas jag iallafall.
Sitter nu med en massa slingor i håret, ska tvätta ut det straxt och lägga i ny färg + lite mer slingor. 
Visar sen när det är klart!

Ångerst.

Jag måste bestämma mig, jag måste bestämma mig om bara ett par timmar vilket jobb jag ska ta. Båda har en massa för och nackdelar så jag har ingen aning hur jag ska göra.
Tänkte färga håret i eftermiddag, när jag väl bestämt jobb. frågan är bara hur jag ska färga det? Jag har en ganska stor utväxt, så färgning är välbehövlig. Skulle gärna vilja bli blond, problemet är ju att mitt hår är så fruktansvärt slitet så jag vet inte om jag vågar.
Jag behöver förslag! Funderar på att färga det ljusbrunt/honung/caramell- aktigt, kanske med blonda slingor.
Annars kanske rött igen. Får fundera lite på det.



Pulkadag!!

Jag och syster har åkt pulka och tefat, eller ja, mest tefat eftersom pulkan pajade efter typ två åk. Tillslut så åkte vi bara på en liten plastbit som var kvar. Tack för den Jula!


Underbara minnen...











utmaning, once again..

UTMANINGEN: Personen som utmande har skrivit fem saker som hon/han bara inte klarar av att äta.
Jag ska svara på om jag äter det och sedan skriva fem saker jag äcklar ihjäl mig på och skicka vidare utmaningen.


lever  nej nej nej nej
tomat absolut, i sallader o så
wasabi kan man äta sushi utan wasabi?
lutfisk Blää
jansson Jag gjorde en asgod i julas, mums


Fem saker som jag inte äter:

Lax
ål
grisfötter
levergryta
sill


Jag är ju igentligen allätare så det va svårt, jag utmanar alla som orkar.

Ångerst!

Blä.
Jag har två jobberbjudande. Dom vill ha svar på måndag. What to do?

Morgon!

Igår hjälpte jag o sambon lillasyster att flytta, och jävlar va grejer vi behövde flytta. Fast det va nog mindre prylar än va det såg ut,  allt va ju packat i plastpåsar. Nåväl, hon är nu syster järfälla och hennes sambo verkar nöjd. Fast han blev lite chockad över hur mycket prylar hon hade. Men i källaren hade han ett jätteförråd så det ordnade sig det med.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, det är inte så skoj alls. Måste nog ta en alvedon eller två.

Blommigt!

Jag är redo, ska snart åka på arbetsintervju, fast jag har redan varit hos dom en gång.
Nåväl, jag är blommig.


Blää... Nähä??

Jag drog mig verkligen för att dricka den första shaken. Har hemska minnen av nutrilette som jag faktiskt kräktes av för det va så vidrigt. Det är nästan så jag inte vill erkänna att det va gott, smakar cappucino, helt vanlig (kall) cappucino. Går dock att göra den varm med, det ska jag pröva till lunch.

Gooooooood morning!

Idag smäller det. Nej jag syfter inte på min arbetsintervju, utan idag kör jag igång med cambridge. Slutade starkt igår med en kebabtallrik i kista ihop men minisyster Järfälla. Vi hade så fruktansvärt skitskoj igår.
Har vägt mig, 62,2 (lite chock jaaa) och fotat mig så jag har nått att jämföra med. Jag orkar dock inte mäta mig, inte nu iallfall. Men asså det vete fan om jag kommer klara 1 mån utan nått annat än pulver, eller ju kaffe o the utan mjölk men ändå. Får inte ens äta doptårta nästa helg, skit, mamma bakar ju världens godaste tårtor. Okej, nu är det slutgnällt.
Nu jävlar!

Jag är så dålig..

på att blgga, I know. Men det har varit en massa pyssel, igår tex. va jag på arbetsintervju, sen så åkte jag hem, mådde lite dåligt och tittade på en massa top model. Jag lovar, när jag inte är arbetslös längre så ska jag blogga mer.
Idag ska jag hämta cambridge-grejen, och jag börjar nog med skiten i morgon. En månad utan nått gott, jag kommer ju krevera, ska äta massa skit ikväll tror jag.

Sister jarfala!

Wohooo syster ska flytta till järfälla, så jävla gött. Hon kommer bli sambo med en man som antingen tycker jag är rolig, eller så skrattar han av ren fruktan för han är rädd för mig. Jag kan ju faktiskt aldrig vara tyst.
När syster o han diskuterade allvarliga saker som kontraktet o så, du utbrister jag, yatzy, spelar du yatzy? Är det ett yatzy jag ser?? Då skrattade han. Eller när jag sa att min syster inte ska ha en flykting i sitt rum så skrattade han. Eller när jag pladdrade på om hassan, kräftor, ruckel och bullar. Då skrattade han.
Jag sa att här kommer jag komma och hälsa på ofta. Då skrattade han, eller lite kanske, mer som ett hehe är du allvarlig?

Nu jävlar!

Nu är jag så trött på mig själv, ska börja med cambridgemetoden snarast. Har beställt shakes för en månad och dom kommer i mitten på nästa vecka. Någon som har erfarenhet av cambridge? Vilken shake är godast? Jag körde på cappucino, för när jag käkade nutrilett för  100 år sedan (vad är det för skillnad på nutrilett o cambridge?) så tycktejag att cappuchinon var godast, och jordgubben kräktes jag upp.
Så berätta för mig, hur det gick, hur mycket ni gick ner för o nackdelar mm.

skit o så.

Maten vi käkade var alldeöes utmärkt! Jag blev sådär äckelmätt så jag balanserade upp det genom att trycka i mig massa chips.
Melodifestivalen va skit, inte en enda bra låt, till skillnad mot förra veckan då både Emilia och Caroline af ugglas hade underbara låter.

UTMANING!
Gör så här: Gå in på google och googla ditt/dina mellannamn ta den tredje bilden och så kommer du att se ut om 30 år. Lägg upp bilderna på din blogg och utmana 5 st andra.
Jag utmanar alla som vill.
(Egentligen tycker jag att sånt här är töntigt men jag är så jävla uttråkad just nu)

här är min bild 
Kul, hästarsle...


Väntar på att filmen ska bli klar så vi kan kika på den och möjligtvis äta lite mer chips. Finns en stor chans att jag gått upp ca 1 eller 15 kilo ikväll.

Grillat är gott..

sambon och jag ska straxt åka och hämta mat. VI har beställt en massa olika grillspett från en resturang med kolgrill.
Oj va gott det ska bli, jag har längtat efter grillad mat länge nu.Sen ska vi även inhandla en massa fett grejer som godis, chips och läsk. Sen ska vi bara mysa ner oss i soffan och kolla på film, sen melodifestivalen. Myspys.

Alla hjärtans dag.

Jahapp, idag är det alla hjärtans, en påhittad dag för att man ska spendera pengar. Okej, jag kan gå med på att det är ett litet trevligt koncept men ändå. Idag (som alla andra dagar) ska inte jag o sambon göra ett skit. Inget firande här inte, om vi inte firade 4årsdagen (ofrivilligt) så varför fira idag?

Langos!

Ja jävlar i min lilla låda va jag är sugen på langos.. Och sommar såklart!


Snygging!



Det är otroligt va tjusig man är när man trampar runt hemma. Skitiga mjukisar med hål i, kan det bli bättre?
Lägg även märket till frisyren, den där vilda looken kommer hårt i vår..

Jag är så meningsfull!

Sen jag blev arbetslös för 1,5 vecka sedan så har jag bara säckat ihop. Pallar inte att ta mig för något, sitter bara framför datorn och möglar. Känns ju jävligt roligt, men jag orkar inte göra nått, inget alls. Åhhh denna tristess. Nåväl så har jag blivet erbjuden jobb, men jag tänker vänta tills jag varit på en intervju på tisdag. Hoppas jag får det jobbet, det hade varit skitskoj. Så fram till tisdag kommer jag ju bara sitta här som ett fån. Den enda rutinen jag har är att laga mat vid 17-tiden.
Nu ska jag dricka dagens 3 mugg kaffe och kanske äta en negerboll, dom ser fruktansvärt goda ut inne i kylskåpet.
to be continued....

Ehh we call them wienerbrads, ohh no you don´t!

Helt omotiverat svepte jag fram i köket och gjorde 8 stora negerbollar. Andledningen att jag gjorde stora är för att det känns bättre att ätit en istället för tre. Och ja, det heter negerbollar, och nej det är inte rasistiskt. Då är det lika hemsk att kalla kakor för finska pinnar och judebröd. Sen schweizernöt ska vi inte tala om. Så det så.


Skit.

Nåljäveln är av på symaskinen. Död åt maskineriet!!

okej pinsamt.

Jag va precis tvungen att ringa till min sambo för att fråga vilken av mina symaskiner som va nyast....

Maaahh.

Så känner jag just nu, orkar inte ta mig för något men jag måste! Har tänkt att kanske sy upp gadinerna, men fyy fan va tråkigt, men det måste göras. Sen kan jag väl samtidigt lägga upp mina byxor och lite andra prylar när jag väl är igång.
Nu måste jag ta tag i mitt liv, först ska jag bara svara på utmaningen anna gav mig.

7 sanningar om mig:

1: Jag är fruktansvärt lat, värre än dom flesta
2: Jag vill göra en massa, men brukar oftast skita i det
3: Jag sjunger, högt och ljudligt i duschen
4: Jag är en fruktansvärd sims-nörd
5: Jag har planerat att börja träna i flera år men jag har aldrig kommit igång
6: Jag är hellre ensam än med mina vänner
7:
Jag avslutar aldrig mina projekt

Jag utmanar dom som vill.

Ännu en morgon.

Åh vad trött jag är, ville verkligen inte gå upp, men då kände jag doften av nybryggt kaffe och då känndes det okej att gå upp. jag är en jävla latmask, varrenda dag tänker jag, jaha nu jäklar ska jag g öra detta, detta, detta och detta. Grejerna som jag planerar att göra kanske tar 3-4 timmar men gör jag något av det? Neej, jag sitter framför datorn och gör ingenting, även att jag har astråkigt så orkar jag inte ta mig för saker. Vad jag borde göra idag är städa färdigt min gaderob, lägga upp min kjol, vika ihop tvätten och laga mat. That´s it. Det är ju inte mycket alls att göra på en hel dag. Kommer aldrig att ske dock.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ringa ett viktigt samtal.
Det ska jag göra iallafall...

Sigge vs pappersrullen.

Gissa vem som vann?


Let the beat build..


Min nya kärlek.

Jag är kär, otroligt kär.
Jag har en ny kaffebryggare.Igentligen är han inte så jättespeciell i mångas ögon, fast i mina är han nummer ett. För det första, vi fick inte bara en kanna utan två, en glas och en termoskanna, hur bra är inte det?
Sen så låter han inte, det rinner igenom jättesnabbt och den har autoprogram så kaffet är klart när man vaknar.
Man kliver ut i köket, känner den underbara doften och bryggaren står där i sitt hörn och hälsar godmorgon.


Lilla stjärnan.

Igår gaddade Dennis mig, min tatuering som jag tjatat så länge om.
Dom 8 stjärnorna på vänster handled representerar min familj, den stora på höger är jag, och den kommer jag bygga ut när jag bildar familj, fint va?
Men fyyyy vad ont det gjorde, eller den stjärnan som är närmast  handen och dom två som är i mitten gjorde extra jätte ajajajaj ont. Men jag överlevde, och visst måste man lida lite för att bli fin?


Ja jag vet.

Ingen uppdatering på länge jag vet, man jag har inte hunnit. Mamma va här fram till ons 14.21 och sen åkte jag bara hem. Jag o sambon firade 4 år igår. Spännande.
Idag ska jag på en jobbintervju med en norsk historia. Undrar hur det går, men det största frågan är, vill jag ens ha detta?
Nåväl, det skadar inte att träffas iallafall.
Nu måste jag pyssla vidare.

Bilen.

Återbesiktning tyckte den overallklädde mannen. Jaha du, det tycker du sa jag. Då skrattade han bara åt mig.
Nått slags parkeringsljus och hanbromsen va inte fullt till belåtelse sa han. Sambon blev sur.
Sen på vägen hem så rasade typ kopplingen. Men vad besiktningsmannen inte vet har han inte ont av.
Sen, innan besiktningen ska man knappa in på en data sin registreringsnummer. Pratade med sambon i luren samtidigt. Jag kollade bokstäverna på bilen sog stod typ 0,5 meter i från mig och knappade in dom, sen när jag skulle kolla siffrorna så hörde jag en röst bakom mig som sa - Är du inte klar snart?
vaffan? Jag hade stått där i ca 30 sekunder och då har en liten man med mössa fräckheten att klaga på mig. Inte nog med att han var liten och liknade en smurf, han hade en rattmuff också. Nej, sa jag, jag håller på att skriva in här. Han muttarde något ohörbart, och det va tur för honom det. Så jag slog in siffrorna jätte långsamt, sen läste texten som följde noggrant och tog god tid på mig. Jag tror han blev ännu argare, hans ansikte började ta en väldig tomatlik ton. Sen hoppade jag in bilen ställde mig i kö och när det var min tur vinkade jag åt mannen och körde iväg.
Skitgubbe.

Besiktning och vintage.

Ska åka och besikta bilen vid 09.00, sen hem och plocka lite, min lilla mamma kommer ju vid 12.40 idag. Då ska jag möta henne inne i stan och ta med henne på lite shopping hade jag tänkt.
Det äe en massa minus ute, och det är inte uppskattat.
Premiärbär även min snygga vintagekofta-väst-grej (vad man nu vill kalla det) och mitt 5-kr skärp, Tänk vad billiga saker det finns därute.



Mammi!!

Dagen va jätteseg, och nu är jag officiellt arbetslös.
Min lilla mammi kommer i morgon, så glad jag blir!!
Oj så skoj vi ska ha det, underbart!
Nu ska jag lägga mig o glo på tv.


semi pro.

Igår kollade jag och sambon på film, Semi pro hette den. Jag hatar Will Ferrell och sambon älskar honom.
Jag skrattade en gång, det görs inga bra komedier längre. Tacka vet jag Top secret från -84.

 


.....

Blä vad mätt jag blev på gröten, men oj så gott det är.
Ska åka om en liten studs, och sambon ska kolla över bil nr.2 som jag ska besikta i morgon.
Bara jag inte får körförbud så är jag nöjd!
Sambon sitter och sjunger, kvicksand på fååten (foten) för du har kvicksand på fåååååååååååten...
Innan sjöng vi kokorven, kokorven, kokorven, kokkorven, men gulligullan som melodi.
Söndagsfördriv..
Nu ska jag straxt åka och jobba.

halsbandsfyndet, 19 enkronor!


My last day..

Sista dagen på jobbet idag, känns skittråkigt faktiskt.
Har inte riktigt förstått att i morgon är jag arbetslös, det är riktigt hemskt, vad ska jag göra med min lediga tid förutom att söka en massa jobb. Funderar på att kanske börja på gym. En liten rutin i vardagen. Får se hur det blir med den saken.
Inatt har jag även sovit  tvärs över sängen till min sambos förtret. Har drömt en massa skumma saker som jag inte kan komma ihåg just nu.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ordna lite frukost.

RSS 2.0