Godis!
Nu väntar jag på att sambon ska komma hem med ingridienser så jag kan äta något gott.
Självklart är det LCHF.
Självklart är det LCHF.
Portioner
4 (formarna/glasen behöver rymma 2 msk vätska)
Det här behöver du:
100 g vispgädde
50 g choklad, 70%
50 g kokosfett, ekologiskt utan kokossmak
1 äggula
flingsalt
Så här gör du:
Mät upp grädde, choklad och kokosfett i en kastrull och låt chokladen smälta.
Tag kastrullen från värmen och vispa ner en äggula i chokladsmeten.
Häll över smeten i små portionsformar eller glas (snapsglasstorlek).
Låt chokladen stå i kylen för att stelna i 1-2 timmar.
Garnera med flingsalt.
Sitter och kollar på vänner och har precis ätit middag, kotletter med stuvad blomkål.
Imorgon ska jag på kostymutbildning, spännande.
Har du något på hjärtat?
Postat av: hannie
jopp, den allra första!
nervööös!!
Trackback